Asus FPS Sorunu Çözümü

İzmir Asus Laptop Tamir
Asus FPS Sorunu Çözümü

Asus FPS Sorunu Çözümü – Açılımı Frame per second (saniye başına kare) bir saniyede çekilebilecek çerçevenin ya da görüntülerin sayısını ifade eder. Kısaltma olarak FPS olarak kullanılır.

Notebook ekranına aktarılan hareketli görüntüleri net bir şekilde görüntüleyebilmek için video kalitesi ve ağ bant genişliği, hangi kare hızının uygulanmasının en iyi olduğunu etkileyen faktördür.

Asus laptop FPS değeri neden düşer?

Notebook ekranına aktarılan hareketli görüntünün saniye başına düşen değerlerinin yükselme durumu, video izlerken yada oyun oynarken geçişlerin yavaşlamasına yada donmasına neden olur.Fps değerinin düşmesi durumunda teknik servis desteği almadan önce yapılması gerekenler;
* İnternet bağlantısı üzerinden kullanılan uygulamalarda, öncelikle internet bağlantı hızının kontrolü yapılmalıdır.Asus notebook intenet bağlantı hızı düşük ise laptop fps değeri düşer.
* İnternet sağlayıcınız ile irtibat kurarak bağlnatı hızının kontrolü yaptırılmalıdır.
* Asus notebook kablosuz bağlantı ile video aktarım işlemi yapıyor ise, wireless sinay kontrolü yapılmalıdır.Eğer mümkün ise adsl model ile kablolu (utp) bağlantı yapılarak fps durumu test edilmelidir.
* Kablolu bağlantı için kullanılan utp bağlantının sorunsuzluğundan emin olunmalıdır.
yukarıda ki durumlar kontrol edildikten sonra notebook fps düşmesi durumu devam ediyor ise mutlak suret ile teknik servis desteği almalısınız.Teknik servisimiz ücretsiz arıza tespiti sonucunda sizi bilgilendirerek çözüme ulaştıracaktır.
Yaızlım kaynaklı sorunlar, notebook ısı değerlerinin çok yüksek seviyede olması yada notebook ekran kartı sorunları bu tip fps sorunlarına neden olmakatadır.
Asus Laptop FPS düşmesi sorununun giderilmesi işlemi teknik servisimiz bünyesinde gerçekleştirilmektedir.
Detaylı bilgilendirme için 0 232 441 52 528 – 0 507 540 7070 (whatsapp) hatlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Asus servis izmir teknik servisi konularında uzman teknik servis personelleri ile verilen tüm hizmetler sonucunda parça değişim ve onarım garantileri verilmektedir.
Model gözetmeksizin onarım yapılmaktadır. Notebook adaptör ve bataryaları stoktan hemen teslim imkanı bulunmaktadır. Ücretsiz arıza tespit işlemleri ile kısa süre içerisinde bilgisayarlarınızın arızaları hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyoruz.
İlgili iritibat numaraları ile bizlere sorunlarınızı bildirmeniz ile başlayan servis süreci arıların giderilmesine dek sürecek olup, memnuniyetiniz doğrultusunda teknik servis destek süreci tamamlanacaktır.

İzmir asus fps düşme sorunu
Asus FPS Sorunu Çözümü

İzmir Asus servis olarak işleyiş prensipleri ve uygulamaları;

  • Müşterimiz bizimle ön telefon görüşmesi yapar yada whatsapp üzerinden yazı yolu ile teknik servis personelimiz ile irtibata geçer.Bu bilgilendirme sonrasında, bazı durumlarda cihazın teknik servise gelmesine gerek olmadığı bilgisi ile telefon ile yönlendirme yaparak sorunu çözüme ulaştırabiliriz.
    Telefon görüşmesinde size sorulan sorulara ne kadar detaylı cevap alabilirsek o kadar net olarak bilgilendirme imkanımız olur.
  • Telefon görüşmesinde bazı durumlarda, arızası olan ilgili notebook modeli için yedek parça desteği olmayabilir.Üretim tarihi çok eski cihazlar bu tip notebooklar olabilir.Teknik servis personelimiz görüşme esnasında sizden notebook model bilgisini isteyecektir. Bu bilgi ile servis desteği konusu netlik kazanacaktır.
  • Teknik servisimize teslim etmeniz gereken notebook, tarafınızda bize ulaştırılma esnasında, şikayetleriniz teslim alma aşamasında ön bilgilendirme ile teslim alınacaktır.
  • Sonrasında Asus laptop ücretsiz arıza tespit süreci tarafımızdan başlatılacaktır.
  • Arıza tespitinin sonuçlanmasının ardından, notebook sahibi müşterimiz ile telefon irtibatı kurulacaktır.
  • Telefon irtibatında; notebook arızası, onarım süresi, ücreti ve verilecek garanti süresi size net olarak belirtilecektir.
  • Onay vermeniz durumda onarım işlemleri başlatılacak, onarım onayı vermemeniz durumunda hiçbir ücret alınmadan tarafınıza geri iade edilmek üzere cihaz hazırlanacaktır.
  • Onay alınan notebooklar, arıza onarımları tamamlandıktan sonra test edilerek, tamir süresi tamamlanacaktır.
  • Tamamlanan işlemlerin ardından yine telefon irtibatı kurularak müşterimiz bilgilendirilecek ve teslim süresi başlayacaktır.
  • Tarafınızdan notebook teslim alınmaya gelindiğinde karşılıklı fiziki kontrolleri yapılarak, notebook teslim edilecektir. Bu teslimatın ardından garanti süreci başlayacaktır.

Yukarıda belirtilen durumlar dışında elektronik parçalardan oluşan sistemlerin onarım hizmetlerini sunduğumuz için farklı durumlar söz konusu olabilir. Fakat bu tip her durumda müşterimiz bilgilendirilecek ve onay alınmadan hiçbir işlem yapılmayacaktır.

İzmir Asus laptop teknik servis EDK Bilgisayar kuruluşudur.

Konuşmayı başlat
1
Merhaba. Nasıl yardımcı olabiliriz?
Call Now Button